Fredric Sandberg heter jag.

Jag har fått rollen som tävlingskoordinator i förbundet. Annars jobbar jag med att sälja affärssystem till främst tillverkningsindustrin i Sverige.

Under åren så har jag jobbat som projektledare och med verksamhetsutveckling av bolag.
Innan den delen av livet drog igång så jobbade jag med ungdomsutbildningar och var ansvarig för det inom Flygvapnet på F17, där jobbade jag även som instruktör inom markförsvar och sjukvård.
Min Ju-jutsu bakgrund är att jag har tränat det sedan 2005 och med inriktningen fighting eller sportjujutsu (SJJ) som det heter i min moderklubb Samurai. Under min tid på Samurai i Jönköping så tränade jag för Paul Persson som är en känd jujutsuprofil inom SJJ och numera även inom BJJ.
Under åren så blev det mer arbetet med klubben, dels som ordförande i valberedningen och ansvarig instruktör för SJJ-delen.
Inom Dynamix så graderade jag till 1Dan. Var även ute och tävlade under några år.

För ca 2 år sedan så blev jag tillfrågad om jag vill komma och träna och instruera fighting i Norrahammar, då jag bor och ett av barnen redan tränade så valet blev ganska enkelt.
Numera så håller jag i fightingpassen på NJS. I samband med övergången så gick jag först C-domar utbildningen och därefter Ne-Waza utbildningen, Nu så har jag precis gått B-domar utbildningen men har några tävlingar kvar som B-domaraspirant innan jag är helt klar som B-domare. Jag gjorde även en övergångsgradering för att komma in i RYU-systemet för att under 2017 göra en teknisk gradering till 2Dan.

Som tävlingskoordinator så är tanken att jag ska hålla ihop dom som vill tävla inom förbundet.
Jag ska även lägga ut vilka tävlingar som finns inom Jujutsu fighting League (JFL) på vår hemsida.
Det kommer jag börja med från och med JFL1 2018. Vilket blir efter SM som är 25/3 i Skellefteå.
I uppdraget ingår också att på tävlingar samla ihop alla inom förbundet som ska tävla och se till att vi har en gemensam uppvärmning och att alla som skall tävla har en coach som stöttar .
Jag kommer också återrapportera placeringar från tävlingarna på vår hemsida.

Jag tror att den här rollen kan utvecklas på olika sätt och om ni har känt att ni behövt stöd vid tävlingar eller inför tävlingar så är det bara att höra av sig till mig så ska jag se hur jag kan stötta Er.

Ni når mig på 070-7777021