Prova på Duo!

ÖPPET FÖR ALLA JU-JUTSU STILAR.

12196132_10153880332412448_3651127259022062762_n

NÄR:Lördag den 22 oktober, 12:00-16:00

VAR: Musubi dojo, Produktvägen 8A, Löddeköpinge

INSTRUKTÖRER:
• Jesper Kedjevåg 4 dan, med VM guld o SM guld i duo
• Simon o Theo från ju-jutsu landslaget, guld o silver i SM, guld i JFL, mm

LÄGERAVGIFT: 50 kr
Då ingår en lättare fika.

ANMÄLAN: Sista anmälningsdag den 12 oktober.
Till : andreangantyr@gmail.com

BETALNING: Till Musubi-dojo´s pg 86 78 06 – 2
Märk betalningen med namn o duo-läger.

I samarbete mellan Musubi Dojo, Ju-Jutsu Ryu och  Svenska Jujutsufedrationen

Inbjudan duo-läger

Lyckat German Open!

Stortävlingen German Open i jujutsu avslutades för bara en stund sedan i Tyskland. Och för flera svenskar blev det framskjutna placeringar, bäst gick det för Diana Halldén som vann i ne waza-klassen.   – En svinskön känsla inför VM, säger hon till budokampsport.se.

Det blev flera fina svenska formbesked inför VM i Polen i november, när German Open avslutades idag.
Bäst av svenskarna blev Diana Halldén som vann ne wazans -70kg-klass.

   – Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. För det första så fattar jag inte att det gick så bra. Det var en känslostorm på riktigt. En svinskön känsla inför VM.

Jakob Bitici kom på andra plats i herrarnas ne waza. Det blev också fina placeringar för Fredrik Widgren som slutade trea i herrarnas fight -77kg och för William Seth Wenzel som kom sjua i fight för herrar -85kg. Jennie Brolin slutade femma i damernas fight +70kg. 

Text: Jonathan Broberg

Drömmen sann om VM!

Det är klart. Den internationella jujutsufederationen (JJIF) tilldelade tidigt i morse svensk tid VM i jujutsu till Sverige och Malmö blir arrangörsstad. Detta meddelades under en kongress i Vietnam.
   – Jag ser fram emot att Sverige återigen kommer att vara värd för ett stort mästerskap, säger förbundskapten Michael Kuntz till budokampsport.se.

Sverige och Malmö fick VM i jujutsu 2018. Det bestämde internationella jujutsufederationen tidigt i morse svensk tid under en kongress i Vietnam.

Drömmen om VM i Sverige

Den svenske förbundskaptenen Michael Kuntz och domarchefen Emil Gustafsson är just nu på väg till Da Nang i Vietnam för att försöka övertyga den internationella jujutsufederationen (JJIF) om att Sverige är bäst lämpad nation att arrangera VM 2018.Det är under den årliga JJIF-kongressen som det ska röstas om vart VM 2018 hamnar. Sverige, med flera världsstjärnor i jujutsu just nu, hoppas givetvis på att få VM tilldelade sig.

Text och foto: Jonathan Broberg